Till senaste kommentaren
Kommentaren du söker har flyttats till en ny diskussion, eller är borttagen.

Vad innebär Veidekke Tryggt Köp?

Det är lite speciellt att köpa en nyproducerad bostad eftersom den ännu inte finns. Många beslut ska fattas och ofta dröjer det en tid innan du kan flytta in. Då kan det vara tryggt att veta att vi kommer att finnas med dig hela vägen och göra vårt yttersta för att du ska få en trygg och trevlig resa fram till inflyttning och många år framöver.

Att köpa en ny bostad handlar ofta om livets största affär och vi på Veidekke vill att det också ska vara ditt livs bästa. För att göra det extra tryggt för dig som köper av Veidekke, ingår flera garantier, trygghetslösningar och försäkringar mot en mängd oförutsedda händelser. Vi är stolta över att kunna erbjuda ett av branschens mest generösa trygghetspaket Veidekke Tryggt Köp som gäller för nya köpare från 1 februari 2018. Dessutom kan det vara tryggt att veta att Veidekke ingår i Skandinaviens fjärde största byggkoncern med lång erfarenhet av bostadsbyggande.

Mer om Veidekke Tryggt Köp kan du läsa här.
Veidekke Bostad Rapportera olämpligt innehåll

Kommentarer

 • Hej vad erbjuds till oss som köpte bostaden innan 1 februari 2018?
  Tobias
 • Hej Tobias!

  Tack för din fråga!
  Vårt erbjudande om Tryggt köp är något som vi erbjuder våra köpare som köpt efter 1 februari. I och med att denna produkten förhandlades fram först då så gäller dessvärre inte Tryggt köp retroaktivt till er som köpt innan detta.
  Däremot så omfattas ni av de garantier vi har, läs gärna mer om dessa här!

  Önskar dig en fin dag!
  Angelica Kundansvarig Väst
 • Hej,
  I avbokningsskyddet så står det att vi har möjlighet att hoppa av om någon av köparna blir heltidssjukskriven.
  Räknas även den första veckan som man själv ringer in till jobbet och sjukskriver sig?

  Mvh
  David
 • Hej David!

  Tack för din fråga.
  För specifika frågor om försäkringen så är du välkommen att ta kontakt med Aon som administrerar försäkringen. Du når dem via telefon på 08-697 41 59 eller e-post veidekke.tryggtkop@aon.se . Det finns även information att läsa på vår hemsida när det gäller försäkringsvillkor.

  Hoppas du får en bra dag!
  Angelica Kundansvarig Väst

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.